Van Debutant tot Bestseller


Maarten Richel van New Book CollectiveNew Book Collective verzorgt verkoop voor de uitgeverij over de volle breedte. Zowel in de boekhandels als daarbuiten, reguliere verkoop en specials sales, B2B en B2C, digitale en fysieke verkoop, online en offline, binnendienst en buitendienst, contractonderhandeling en rack jobbing.  

New Book Collective levert een compleet ingericht CRM, toegepast op de boekenuitgeverij. Het CRM kan worden gebruikt voor klantinformatie, (e-)mailingen, omzetrapportage en nog veel meer. Het CRM wordt zowel centraal ingericht waar het gaat om B2B verkoop als individueel per uitgeverij waar het gaat om auteurs, B2C verkoop, persrelaties en andere persoonlijke relaties.

New Book Collective verzorgt een aan het CRM gekoppeld publishing software pakket. Dit pakket voorziet in een omzet- en voorraadrapportage, voorraadstaten en een voortschrijdend overzicht verkopen. Daarnaast biedt New Book Collective een rechtenmodule waarin zowel de royalty-, licentie- als voorschottenadministratie kan worden gevoerd. Ook hebben we de beschikking over een calculatiemodule. Alles communiceert uiteraard met reeds bestaande automatiseringssystemen, leveranciers en distributeurs.
Onze trailer

Mede mogelijk gemaakt door: